SCHÖNOX Q20 HYBRID

Stofgereduceerde, hybride tegellijm

Hybride tegellijmen zoals de SCHÖNOX Q20 HYBRID in combinatie met de egaliseermiddelen SCHÖNOX HS-10 en SCHÖNOX HS-50, vertegenwoordigen een innovatieve benadering van vloervoorbereiding in de bouw- en renovatiesector. SCHÖNOX HS-10 is een snel afbindend, zelfverlopend hybrid egaliseermiddel. SCHÖNOX. SCHÖNOX HS-50 is bij uitstek geschikt als egaliseermiddel voor dikke lagen. Beide egaliseermiddelen beschikken over Hybrid Active Dry Technology. Deze geavanceerde technologie biedt aanzienlijke voordelen ten opzichte van traditionele methoden, waardoor het een populaire keuze wordt voor professionals die streven naar efficiëntie en duurzaamheid in hun tegel-projecten.

 

SCHÖNOX Q20 HYBRID

De SCHÖNOX Q20 HYBRID is een voorbeeld van een hybride tegellijm die specifiek is ontwikkeld om aan de eisen van moderne vloerinstallaties te voldoen. Het combineert de voordelen van verschillende technologieën, waaronder zelf nivellerende eigenschappen en een uitstekende hechting. Deze eigenschappen maken het geschikt voor diverse ondergronden, variërend van beton tot anhydriet, en stellen vakmensen in staat om snel en effectief vloeren te betegelen.

Een opvallende eigenschap van de SCHÖNOX Q20 HYBRID is de variabel instelbare consistentie waarmee het inzinken van grootformaat, keramische bekledingen verhinderd wordt. Het combineert cement- en polymeercomponenten, wat resulteert in een duurzame tegellijm met een sterke hechting. Deze hybride formule maakt het mogelijk om met één product verschillende uitdagingen aan te pakken, waardoor het een kosteneffectieve keuze wordt voor professionals die streven naar efficiëntie en veelzijdigheid.

SCHÖNOX HS-10 en SCHÖNOX HS-50

In combinatie met de SCHÖNOX HS-10 en SCHÖNOX HS-50 levert de SCHÖNOX Q20 HYBRID indrukwekkende prestaties op. Beide zijn hoogwaardige egaliseermiddelen die speciaal zijn ontworpen om de hechting tussen de ondergrond en de egalisatie laag te verbeteren. Door deze egaliseermiddelen te combineren met de SCHÖNOX Q20 HYBRID maximaliseert men de duurzaamheid en stabiliteit van de uiteindelijke vloerconstructie.

De voordelen van deze hybride aanpak zijn divers. Allereerst maakt de zelf nivellerende eigenschap van de beide egaliseermiddelen een snelle en efficiënte toepassing mogelijk, waardoor kostbare tijd wordt bespaard op de bouwplaats. Bovendien zorgt de sterke hechting ervoor dat de vloer langdurig bestand is tegen belasting en slijtage, wat de levensduur van de vloerconstructie beduidend verlengt.

Een ander voordeel van deze hybride aanpak is dat deze ideaal is voor grootformaat tegels, slabs en grote oppervlakken, omdat het temperatuur-onafhankelijk verhardend is (+5 C° tot +30 C°).

Effectief en efficiënt

Kortom; hybride lijmen zoals de SCHÖNOX Q20 HYBRID in combinatie met de egaliseermiddelen SCHÖNOX HS-10 en SCHÖNOX HS-50 vertegenwoordigen een vooruitgang in vloervoorbereidingstechnologie. Ze bieden een effectieve en efficiënte oplossing voor professionals die streven naar hoogwaardige resultaten en duurzame vloerconstructies. Met de voordelen van zelfnivellering, sterke hechting en veelzijdigheid vormen deze hybride producten een waardevolle aanvulling op het arsenaal van bouw- en renovatie-experts.

Wil je meer informatie over deze producten? Ga dan naar jouw Bouwcenter en vraag om advies!

 

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag.