Iedere tegelzetter zijn eigen Ardex

Ardex is de wereldwijd toonaangevende producent van kwalitatief hoogwaardige bouwchemische producten. Van wand- en vloeregalisaties tot betonpleisters en van ondergrondvoorbereiding tot voegmiddelen en tegellijmen.

Met Ardex tegellijmen is geen project te klein of te groot. Er zijn veel verschillende soorten tegels, verkleuringsgevoelige natuursteen, keramisch, gebakken en ga zo maar door. Daarnaast zijn de omstandigheden op de bouwplaats niet altijd ideaal en heeft iedere tegelzetter zijn eigen manier van werken als het gaat om snelheid en uitvoering.

Slider.png

Ardex tegellijmen bieden oplossingen voor al die verschillende situaties. Zo spelen we in op bijvoorbeeld (extreem) grootformaat tegels, extreme temperaturen en de persoonlijke wens van de verwerker. Met de populaire lijmen zoals X90, X78, X77 en de Ardurapid lijmen, die zeer snel verharden en drogen, zorgen we voor de juiste lijm toegesneden op de wensen. Daarnaast  houdt de ene tegelzetter van een soepele lijm en werkt de andere liever met een wat stuggere tegellijm. Door de hoeveelheid water hierop aan te passen, kan iedere verwerker zijn eigen mortel samenstellen. Zonder kwaliteitsverlies.

Ardex X7G Plus is een speciale universele lijm. Hij heeft een grote hechtsterkte en een extreem lange pottijd van 5 uur. Zeer licht verwerkbaar en 30% zuiniger dan standaard tegellijmen door de lichte vulstoffen…meer m2 per kilogram dus. En Ardex X7G Plus is nu beschikbaar in een zak van 15 kilogram met een handvat. Op die manier wordt het sjouwen wel erg comfortabel.

Slider2.png

Meer weten? Vraag ernaar bij jouw dichtstbijzijnde Bouwcenter en we helpen je graag!

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag.