De charme van het Hollands dak

In Nederland waarderen we historische bouwstijlen. De karakteristieke uitstraling van een mooi dak, gedekt met klassieke keramische dakpannen is hier een belangrijk onderdeel van. Want het zijn juist deze daken, die zorgen voor een bijzondere uitstraling.

Wienerberger koestert de charme van het Hollands dak met een uitgebreid én kwalitatief hoogwaardig assortiment van klassiek Hollandse dakpannen. Ook houden ze zich continu bezig met verbetering. Zo bieden ze technische ondersteuning, zijn alle modellen voorzien van nagelgaten én geeft Wienerberger 30 jaar productgarantie.

Ontdek de Hollandse dakpannen van Wienerberger:

VHV

Ontdek de VHV Klassiek en de VHV Vario, de Verbeterde Holle dakpan – met de extra V voor Variabel verwerkbaar! Met de VHV Vario kun je letterlijk alle kanten op. En met de VHV Klassiek kies je voor een exclusieve uitstraling. Nieuwbouw of renovatie; de VHV is voor iedere toepassing geschikt. Ideal voor ieder dak! Lees meer over de VHV dakpan op Wienerberger.nl.

OVH

OVH Klassiek is er voor monumentale panden, rustieke boerderijen en prestigieuze nieuwbouw in historiserende bouwstijl. De Opnieuw Verbeterde Holle dakpan is beschikbaar in de OVH Vario en de OVH Klassiek. De OVH Vario onderscheidt zich door z’n variabele verwerkbaarheid in de lengte én in de breedte. Door de beschikbare speelruimte in de lengte en in de breedte kom je met dit nieuwe model op bestaande daken altijd goed uit. Daarnaast zorgt de dakpan voor een authentieke uitstraling. Lees meer over de OVH dakpan op Wienerberger.nl.

Tuile du Nord

De Tuile du Nord is een vlakke dakpan met een conische wel die zorgt voor een elegant verticaal lijnenspel op het dakvlak. Kenmerkend zijn de halve maantjes aan de bovenzijde van de dakpan. Naast de Tuile du Nord 44 en 993 is er de Opalys. De Tuile du Nord Opalys is een grootformaat dakpan, maar met de uitstraling van een kleinformaat. Met deze dubbele keramische dakpan geef je op efficiënte wijze karakter aan elk nieuwbouw- en renovatieproject. Lees meer over de Tuile du Nord op Wienerberger.nl.

Oude Holle

Maak kennis met de Oude Holle dakpannen, die een historisch uiterlijk geven aan de daken. Nostalgische dakrenovaties en nieuwbouwprojecten vragen om dakpannen met historie. De keramische dakpan Oude Holle heeft de kenmerkende charme van dakpannen uit vervlogen tijden. Lees meer over de dakpan Oude Holle op Wienerberger.nl.

Standard Mulden

De Standard Mulden is een vlakke keramische dakpan voorzien van een tussenrib met twee facetkanten. De tussenrib scheidt de pan in twee afzonderlijke goten. Hierdoor krijgt het dakvlak een kort golvend uiterlijk. Deze klassieke dakpan zorgt voor een landelijke uitstraling en een historisch karakter. Lees meer over de dakpan Standard Mulden op Wienerberger.nl.

Lange levensduur

De levensduur van de keramische dakpannen van Wienerberger overstijgt gemakkelijk de 100 jaar. En omdat de meeste dakpannen van dit merk gemaakt zijn van rivierklei, is dit ook een duurzame keuze. De milieu-impact van de dakpannen van Wienerberger is daardoor relatief laag.

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag.