Optimale opbergruimte onder een schuin dak

Vaak wordt het optimaal inrichten van een zolderverdieping of bovenwoning een uitdaging door schuine wanden onder het dak. Een schuin dak levert meestal veel ruimteverlies op. Als je maximaal gebruik wil maken van de ruimte en wel voldoende opbergruimte wil realiseren, is maatwerk de oplossing. Skantrae biedt maatwerkkasten voor elke ruimte en elke woonstijl.

Gaat jouw voorkeur uit naar een strakke vormgeving dan biedt de SlimSeries van Skantrae een smaakvolle keuze. Met schuifdeuren met een aluminium omlijsting creëer je een modern en subtiel lijnenspel in elk interieur. Zeker door de maatwerkopties kan je ook onder een schuin dak een optimale kast inrichten. De SlimSeries is verkrijgbaar in 12 verschillende decoren.

website1.jpg
Moderne woonliefhebber

Voor de moderne woonliefhebber biedt Skantrae ook maatwerk schuifdeurkasten in de Nano serie. Deze serie kasten sluiten ook feilloos aan op schuine wanden. De Nano serie kenmerkt zich door de moderne strakke HDF spaanplaten van 22 mm dik met een horizontale of verticale frezing, ook bestaat de mogelijkheid om hem geheel strak zonder frezing af te werken. De Nano schuifdeurkasten combineert heel goed met de Nano binnendeuren, waardoor je rust in je interieur houdt.

website3.jpg

De klassieke woonstijl

Een woonstijl die behoorlijk tijdloos is, is de klassieke woonstijl. Voor de semi-klassieke liefhebber heeft Skantrae de Accent kastdeuren. De binnendeuren uit de Accent serie van Skantrae behoren tot de meest verkochte paneeldeuren van Nederland. Niet verwonderlijk dat deze deuren ook als kastdeuren beschikbaar zijn. De subtiele klassieke deuren hebben een gladde uitvoering met verschillende groefdesigns.

Skantrae gelooft dat deuren heel bepalend zijn voor de sfeer in huis. Strak of klassiek, deuren zetten de toon. Optimale opbergruimte onder een schuin dak hoeft helemaal niet beperkend te zijn in je huis, de mogelijkheden van Skantrae zijn oneindig.

website2.jpg

Meer informatie?

Wil je meer weten? Ga dan snel naar jouw Bouwcentervestiging voor meer informatie. 

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag.