Skantrae projectservice

Een nieuwe deur uitkiezen: de drie grootste uitdagingen

Het lijkt zo simpel, een nieuwe deur uitkiezen. Dat doen we toch ‘even’, denken mensen vaak, maar in de praktijk kan het vinden van de juiste deur nog een heel project zijn. Om nog maar te zwijgen van het inmeten, monteren, bewerken en aflakken van die deur... Gelukkig zijn er specialisten, zoals Skantrae Projectservice, die werkelijk overal aan denken. Zodat je er zelf niet wakker van hoeft te liggen.

Geen project is hetzelfde, ook als het gaat om het uitkiezen van deuren voor luxewoningen. Maar hoe verschillend elk project ook kan zijn, drie grote uitdagingen komen altijd terug. Uitdagingen waar je dankzij Skantrae niet zelf het hoofd over hoeft te breken.

1. Zoveel keuzes…

Je kunt als aannemer niet overal verstand van hebben en – laten we eerlijk zijn – je hebt ook niet overal even veel zin in. Je hebt ook niet overal de juiste tools voor, letterlijk en figuurlijk. Laat dat gedoe met die deuren maar aan Skantrae over; van het adviseren van de bewoners en het bewerken van de deuren tot het leveren en monteren (zie 3).

Die bewoners kunnen bovendien bij Skantrae op uiteenlopende manieren en op elk gewenst moment inspiratie opdoen; online - via de website, social media én Skantrae app – en door een bezoek aan de showroom.

2. Klein foutje, hoge kosten

Het aanbrengen van deuren luistert heel nauw. Er kan van alles misgaan. Net de verkeerde maat, of even iets anders verwerkt; bij luxe deuren kan zo’n op het oog onschuldige vergissing gepaard gaan met hoge kosten. Hoe handig is het dan wanneer de geleverde deuren al voorzien zijn van de juiste bewerkingen, zoals glasmontage, frezingen en boringen. En natuurlijk van precies het goede hang- en sluitwerk. 

Op die manier maakt Skantrae deze klus zo eenvoudig mogelijk, zonder dat jij er verder omkijken naar hebt. Sterker nog, Skantrae kan deuren ook per kavel sorteren en afleveren op de bouwplaats!

3. Het ‘slot’ op de deur…

Hartstikke fijn, zo’n goed advies en levering op maat. Maar vergis je niet in het ophangen en monteren van die deuren. Dat is nog een vak apart. Zeker als er nog hang- en sluitwerk bij komt kijken. En bewerkingen aan het kozijn. Skantrae Projectservice heeft vakkundige monteurs in huis aan wie je het aanbrengen van deuren met een gerust hart kunt overlaten. Vakmensen die jouw ‘slot op de deur’ zijn, zodat je zeker weet dat je aan alles hebt gedacht. 

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag.