Svedex Nova design in nieuwe kleuren

Svedex houdt de laatste trends in interieur- en woonstijlen nauwlettend in de gaten. Veel mensen kiezen tegenwoordig voor natuurlijke kleuren en materialen in huis. Om bij deze trend aan te sluiten, introduceert Svedex naast de bestaande Superlak® kleuren ook de nieuwe trendkleuren Licht eiken, Donker eiken en Metallic brons voor de Nova design glasdeuren. Deze kleuren passen perfect bij veel verschillende woonstijlen zoals landelijk, modern, klassiek en industrieel.

Nieuwe kleuren

Nova design glasdeuren brengen sfeer in elk interieur. Met de drie nieuwe kleuren wordt het nu nog makkelijker om precies de gewenste stijl toe te voegen. Voor rust en eenheid in het interieur zijn deuren in Licht eiken of Donker eiken een goede keuze. Hierop is een houtnerfstructuur zichtbaar, waardoor elke deur net iets anders is. Je haalt hiermee het natuurlijke gevoel naar binnen. Ga je liever voor een chique en stijlvolle uitstraling? Kies dan voor geborsteld Metallic brons. Dat zorgt voor een mooi contrast en voegt een vleugje glamour toe aan jouw interieur.

Licht eiken, Donker eiken en Metallic brons glasdeuren komen prachtig tot hun recht in de witte en zwarte deurkozijnen van Svedex. Je kunt kiezen uit stalen en houten kozijnen.

Langdurig mooie deuren

Nova design glasdeuren in Licht eiken, Donker eiken en Metallic brons zijn voorzien van een toplaag van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor voldoen deze deuren aan dezelfde eisen als de Superlak® deuren van Svedex: ze zijn uitermate slijt- en krasvast, verkleuren niet en gaan lang mee.

De voordelen van de nieuwe kleuren

  • Ongevoelig voor uv-licht
  • Zeer duurzaam
  • Uitermate slijt- en krasvast
  • Emissiearm geproduceerd
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • 10 jaar garantie

Kleuren Nova design glasdeuren

Met de drie nieuwe kleuren zijn er nog meer mogelijkheden te kiezen en elke kleur geeft een eigen sfeer in huis. Je hebt de keuze uit deze kleuren Nova design glasdeuren:

  • Wit, zijdeglans, bij benadering RAL 9010
  • Extra wit, zijdeglans, bij benadering RAL 9016
  • Diep zwart, mat, bij benadering RAL 9005
  • Licht eiken, houtnerf structuur*
  • Donker eiken, houtnerf structuur*
  • Metallic brons, geborsteld

*De kleuren Licht eiken en Donker eiken hebben een zichtbare, verlopende houtnerf structuur waardoor elke deur uniek is en een natuurlijke uitstraling krijgt

Bijpassende lijndeuren

De Nova design glasdeuren zijn te combineren met de zes bijpassende Nova design lijndeuren. Je kunt kiezen uit verschillende kleurencombinaties om te ontdekken welke stijl het beste in jouw woning past. Een Metallic brons glasdeur gecombineerd met een Diep zwarte lijndeur geeft een stijlvolle uitstraling. Óf kies je juist voor een Alpine witte lijndeur zodat de glasdeur de blikvanger is. Ook de witte en zwarte Superlak® vlakke deuren zijn een goede match.

De lijndeuren uit de Nova design deurenserie zijn verkrijgbaar in de kleuren Alpine wit, Extra wit en Diep zwart.

Glassoorten

Gelijk met de trendkleuren voor de glasdeuren introduceert Svedex de nieuwe glaskleur: brons glas. Dit lichtgetinte glas met elegante uitstraling sluit perfect aan op de nieuwe kleuren van de glasdeuren, maar past ook goed in een witte of zwarte deur. Alle glasdeuren van Svedex zijn uitgevoerd met gehard veiligheidsglas. Bekijk hieronder de glasopties binnen de deurenserie.

Bijpassend garnituur

Alle Nova design deuren zijn te combineren met garnituren met een minimalistische karakter, in de kleuren RVS en zwart.

Maatwerk

Maatwerk is ook mogelijk bij Svedex. Zij kunnen de deuren in de fabriek produceren op de gewenste maat, zonder extra levertijd. Kijk voor afwijkende maten of speciale bewerkingen op www.svedex.nl, of ga naar jouw Bouwcenter en vraag ons om advies!

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag.