Veiligheid op één met inbraakwerende deuren van Van Vuuren

Met de inbraakwerende deuren van Van Vuuren zet je veiligheid op de eerste plaats. Stel je voor: in Nederland vinden er dagelijks gemiddeld 62 inbraken plaats. Het is dus essentieel om je huis, kantoor of ander gebouw te wapenen tegen indringers. Een ervaren inbreker heeft aan één blik genoeg om een kwetsbaar punt te identificeren en binnen enkele ogenblikken binnen te staan. Daarom is het cruciaal om te investeren in een sterke inbraakwerende deur. Zo'n deur maakt het niet onmogelijk om binnen te dringen, maar het zorgt er wel voor dat een inbreker er aanzienlijk langer over doet om binnen te komen. En dat vergroot de kans dat ze opgeven of betrapt worden.

Stijl en functionaliteit

Van Vuuren's inbraakwerende deuren staan niet alleen garant voor jouw veiligheid, maar ze bieden ook een combinatie van stijl en functionaliteit. Kun je je een deur voorstellen die niet alleen standhoudt tegen ongewenste gasten, maar ook esthetisch aanpasbaar is aan je wensen? Van Vuuren begrijpt dat veiligheid niet ten koste hoeft te gaan van stijl.

Verschillende weerstandsklassen

Inbraakwerende deuren zijn verkrijgbaar in verschillende weerstandsklassen. Bij Van Vuuren hebben ze varianten in RC2 en RC3. Deze klasse bepaalt hoe lang de deur bestand is tegen een inbraakpoging. Bij weerstandsklasse RC2 heeft een deurset in een testsituatie minimaal drie minuten standgehouden. Bij weerstandsklasse RC3 minimaal vijf minuten. Dat klinkt misschien niet zo lang, maar voor een inbreker voelt elke minuut aan als een eeuwigheid.

Extra functies

Deze deuren kunnen bovendien worden uitgerust met extra functies, zoals brand- en geluidwerendheid. Dit maakt ze geschikt voor uiteenlopende toepassingen, van inpandige toegangsdeuren tot complete deurkozijncombinaties. Wil je meer weten over de mogelijkheden van inbraakwerende deuren bij Van Vuuren? Neem dan gerust contact met ze op, of vraag jouw Bouwcenter om advies.

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag.