De Duraspin bandschroefmachine

DuraSpin-technologie is een geavanceerde schroeftechnologie die is ontworpen om de efficiëntie te verbeteren bij het bevestigen van schroeven. Het DuraSpin bandschroefsysteem is bedoeld om het schroefproces te versnellen en het werk voor professionals zoals aannemers, timmerlieden en installateurs gemakkelijker te maken.

De technologie maakt gebruik van een automatisch aanvoersysteem dat schroeven ideaal positioneert op de bandschroefmachine. Hierdoor hoef je niet elke schroef afzonderlijk vast te houden en te positioneren, wat tijd bespaart en vermoeidheid vermindert bij langdurige werkzaamheden. Met het DuraSpin-systeem kunnen gebruikers zich concentreren op het richten van de schroef op de juiste plek, terwijl het systeem automatisch de schroeven aanvoert en in het materiaal bevestigt.

 

Slider_product.png

 

De belangrijkste voordelen van DuraSpin-technologie:

  • Verhoogde snelheid: Het automatische aanvoersysteem zorgt voor een continue toevoer van schroeven, waardoor het schroefproces aanzienlijk sneller verloopt dan bij handmatig schroeven.
  • Minder vermoeidheid: Doordat gebruikers zich minder bezig hoeven te houden met het vasthouden en positioneren van schroeven, wordt de vermoeidheid verminderd, vooral bij langdurig gebruik.
  • Verbeterde nauwkeurigheid: Met minder handmatige inspanning is het gemakkelijker om schroeven nauwkeurig te plaatsen, wat leidt tot betere resultaten en minder verspilling.
  • Efficiënt werken: Het systeem maakt het mogelijk om efficiënter te werken en meer taken in minder tijd te voltooien.
  • Makkelijk laden en gebruiken: Het gebruiksvriendelijke ontwerp van het DuraSpin-systeem maakt het laden van schroeven en het bedienen van de schroefmachine eenvoudig.

Al met al is DuraSpin-technologie bedoeld om het schroefproces te optimaliseren en professionele gebruikers te helpen hun productiviteit te verhogen. Het kan worden gebruikt in verschillende situaties waarbij veel schroeven nodig zijn, zoals houtbewerking, dakbedekking, gipsplaatinstallatie en meer. Het systeem is ontworpen om de werklast te verminderen en tegelijkertijd de efficiëntie en precisie te verhogen.

Verwijder schroeven in een handomdraai

Een van de grootste voordelen van de vernieuwde Duraspin machines op accu is het afneembare neusstuk. Je verwijdert deze eenvoudig door hem te draaien en er dan af te trekken. Daarna kun je de bit vervangen voor een nieuwe door de quick-slide ontgrendeling te gebruiken. Heb je een schroef op de verkeerde plaats gezet? Geen probleem, zet het apparaat in reverse en verwijder de schroef.

Slider2.png

Wil je meer weten? Ga dan naar jouw Bouwcenter en vraag ons om advies!

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag.