De trekker overhalen en klaar ben je!

Staan je vingers krom na het vastbinden van wapeningen? Wil je die bindingen graag sneller en efficiënter vlechten, zonder lichamelijke ongemakken? Met andere woorden: niet meer vlechten met je handen? Met de Senco SRT40 vlechtmachine hoef je alleen maar de trekker over te halen!

De machine doet de rest, op hoge snelheid. Met als resultaat dat het draad stevig om de wapening is gewikkeld en jij nog topfit bent. Op die manier verhoogt de Senco Rebar Tying Tool jouw efficiëntie in vergelijking met handmatig vlechten én voorkom je blessures, zoals het Carpal Tunnel Syndrome.

WAT MAAKT DEZE VLECHTMACHINE ZO UNIEK?

De Senco Rebar Tying Tool is niet alleen ideaal voor het samenbinden van wapening, maar ook voor het bevestigen van vloerverwarmingsslangen, van buizen aan wapeningsstaal én van pvc-buizen aan betonstaal. Kenmerkend voor deze vlechtmachine van Kyocera Senco zijn de koolborstelloze motoren, de afgesloten aandrijving en de 18V 4Ah Li-ion-batterij. Uniek is de lange levensduur van de machine, waarmee je bovendien per laadbeurt maar liefst 4000 tot 5000 (!) vlechten kan aanbrengen. Hoe lang zou je daarover doen met je handen? En hoe ben je er vervolgens fysiek aan toe? Precies…

Slider_Senco_0001_SRT40-Rebar-tool-application-shot_300dpi_100x67mm_D_NR-20338.png

HOE WERKT HET?

Om te beginnen krijg je bij de aanschaf van deze vlechtmachine een robuuste kunststof koffer met daarin twee Li-ion accu’s, een lader en twee spoelen draad. Als je toe bent aan het vlechtwerk, zet je de SENCO Rebar tying tool op de kruising van twee wapeningsstaven en haal je de trekker over. Meer niet. Na die simpele handeling wikkelt dit gereedschap – automatisch en op hoge snelheid – de benodigde hoeveelheid draad rond de wapeningsstaven. De machine vlecht het draad en snijdt het ook af. En dat allemaal binnen slechts 0,6 tot 0,8 seconden per binding!

Slider_Senco_0002_SRT40-Rebar-tool-application-shot_300dpi_100x66mm_D_NR-20342.png

WAT LEVERT HET OP?

Je kunt veel sneller en strakker bindingen vlechten! Dat heeft alles te maken met het geoptimaliseerde en robuuste ontwerp van de vlechtmachine. Dat ontwerp garandeert een simpele toegang tot het kruispunt dat je wilt vastbinden. De borstelloze motoren zorgen vervolgens voor een hoger rendement en een langere levensduur. Het aantal bindingen per batterij is bovendien 35% hoger dan bij een gewone motor. En last but not least: het langere en smallere handvat is een ergonomische verademing!

Zin om de trekker over te halen? Schiet de specialisten van jouw Bouwcenter aan, zij helpen je graag verder!

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag.