Wedi Fundo Nautilo: mooie organische vormen

De Fundo Nautilo-serie van Wedi tilt je badkamer naar een hoger niveau door design en functionaliteit te combineren in mooie organische vormen. De inloopdouche met unieke slakkenhuisvorm lijkt wel een kunstwerk. Het is een echte eyecatcher, maar biedt ook praktische voordelen. Het systeem is 100% waterdicht, dus je kunt zorgeloos douchen. De vloer en wand van deze inloopdouche zijn immers volledig beschermd tegen vochtproblemen.

Extravagante en unieke inloop-wellnessdouches

De slakkenhuisvorm van de Fundo Nautilo-serie is een bijzondere blikvanger in elke badkamer. Het ontwerp is functioneel, maar ook uniek en visueel aantrekkelijk. De douche-elementen onder de tegels zijn uiterst praktisch en betrouwbaar: het volledige douchesysteem is 100% waterdicht. Door hun organische voermen bieden ze bovendien veel nieuwe ontwerpmogelijkheden voor badkamers en andere vochtige ruimtes. Je kunt veilig douchen dankzij het perfect gelijkmatige, geïntegreerde afschot. De inloopdouches uit de Fundo Nautilo-serie zijn in de praktijk getest en daardoor veilig en eenvoudig te verwerken door de installateur.

 

Voor organische vormen zit je goed bij Wedi

Naast de ronde design-inloopdouches en de slakkenhuis-designs vind je bij Wedi nog meer producten met prachtige, organische vormen. Denk aan badkuipen, badmeubels en wastafels met sierlijke, afgeronde vormen of comfortabele lig- en zitbanken voor in een badkamer of saunaruimte. Deze zijn ontworpen naar de vorm van jouw lichaam en sluiten daardoor naadloos aan op jouw houding en wensen.

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag.