Schlüter-DITRA: blijvend schadevrije tegels

Tegels als vloerbekleding bieden tal van voordelen. Dankzij hun slijtvaste en onderhoudsvriendelijke eigenschappen gaan ze in elk type (woon)ruimte lang mee. Keramische tegels zijn gemakkelijk schoon te maken en zijn bestand tegen vocht, vuil, slijtage en beschadigingen. Wie kiest voor tegels, kiest dus voor een bouwmateriaal dat lang meegaat en zeer duurzaam is.

Kies de juiste ondergrond

Voor een permanent veilige plaatsing van tegels, is de juiste ondergrond van cruciaal belang. Met de ontkoppelingsmat Schlüter-DITRA beschikken tegelzetters en natuursteenprofessionals al ruim 35 jaar over een betrouwbare oplossing, waarop je tegels permanent schadevrij kan leggen. Dankzij de onlangs verbeterde productgeometrie kan de mat bovendien nog beter worden verwerkt dan eerst.

Flexibeler en eenvoudig te verwerken dankzij Easyfill

Een belangrijke reden is de Easyfill-functie: geïntegreerde luchtgaten aan de buitenkant van de uitdiepingen laten de lucht sneller ontsnappen en maken het gemakkelijker om tegellijm aan te brengen. Door de aangepaste, verdiepte oppervlakken hecht de lijm nu bovendien nog beter. Dankzij de snijlijnen van het nieuwe Easycut-raster kan je de mat daarnaast moeiteloos op maat snijden. Ook is hij flexibeler. Daardoor kan je hem gemakkelijker afrollen en blijft de mat beter liggen.

Verbeterde DITRA-mat met nieuwe functies

Ook de verbeterde DITRA-mat staat voor betrouwbare ontkoppeling, afdichting, lastverdeling, warmtespreiding en dampdruknivellering. Zelfs op zogenaamde kritische ondergronden, zoals houten vloeren of vers gestorte dekvloeren. Met de nieuwe functies is het origineel nu gewoonweg nog beter. Zo maakt de geliefde en beproefde ontkoppelingsmat voor tegelzetters en natuursteenleggers de verwerking van tegels en platen nu nog eenvoudiger.

Pas je cookies aan om deze content te bekijken.

Schlüter-DITRA: functies en eigenschappen

Bekijk in deze video alles over de functies en eigenschappen van de Schlüter-DITRA

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag.